ActiviteitenBoven de Algarve ligt de dunbevolkte streek Alentejo met golvende vlakten met graan, wijnranken, olijfbomen en kurkeiken. !

2page_img1

2page_img1

2page_img1

2page_img1

2page_img1

2page_img1

2page_img1

EEN HEERLIJKE VAKANTIE SAMEN OF MET HET HELE GEZIN, GENIETEN.......

Lekker bijkomen samen of met het hele gezin en volop genieten van dit stukje pure Portugal. Naast heerlijke ontspannen momenten zijn er verschillende activiteiten op en rondom ons landgoed:

Samen naar zee met prachtige kust, uitgestrekte stranden, mooie baaitjes, heerlijke golven, tijd voor een verfrissende duik. Het is leuk om met de kids een bezoek te brengen aan de westkust waar je dolfijnen kunt spotten tijdens een boottocht of het zeeaquarium bezoeken in Lissabon.

Heb je geen zin om ver te rijden, een mooi park met grote speeltuin in Ferreira do Alentejo op 10 minuten rijden van ons landgoed waar je op het terras onder het genot van een drankje kunt genieten van de mooie bomen, planten, vogels en de kinderen die het naar de zin hebben in de grote speeltuin.

Op ons landgoed kunnen de kinderen elkaar ontmoeten bij de schommels, glijbaan of samen zwemmen in het grote gemeenschappelijke zwembad bij onze Quinta, elke dag geopend van 14.00- 18.00 uur en als je 'savonds komt eten mag je discozwemmen in het verlichte zwembad, onvergetelijk! Of de kleine kinderboerderij met 2 ezels heeft een enorme aantrekkingskracht.
De ezels knuffelen en voetballen met onze lieve hond Luz die gek is op kinderen!

Vanaf je voordeur prachtige wandelroutes voor jong en oud!
.
In elke accommodatie ligt een uitgebreide informatiemap met allerlei activiteiten in de omgeving en download onze gratis App the digitalconcierge met handige tips& trips! Na je reservering sturen we de code om in te loggen.

Ons landgoed is een fantastische uitvalsbasis om te wandelen en fietsen, elke keer een ander landschap. De ene dag over zandpaden door eeuwenoude kurkeikbossen de andere dag loop je door een glooiend en uitgestrekt landschap met af en toe een kudde schapen, zwarte varkens een oud karakteristiek huisje of boerderij. De beste periode om te wandelen is in het voor- en najaar maar elk jaargetij heeft z'n charme. De lente met wilde kleurige en geurige bloemen, de zomer met goudgele landerijen en de winter weer groen.

HARDLOPEN EN MOUNTAINBIKEN

Ideale omgeving voor hardlopen en moutainbiken, neem je hardloopschoenen mee en jog vanaf je voordeur de vrije natuur in. Voor de mountainbikers hebben we fietsen te huur met mooie routes door het glooiende landschap van de Alentejo.

KANOVAREN

Een dagje het water op...... peddelen op het meer van Odivelas op 20 minuten rijden van ons landgoed. De kano wordt door ons gebracht en gehaald!

WIJNLIEFHEBBERS OPGELET

In het voor-en najaar (April/Mei - Sept/ Okt) .organiseren wij een 3 daagse wijntour. We hebben onze eerste wijnclub van 14 personen in April mogen ontvangen en met succes! We bezoeken 2 wijnhuizen, de prijs is incl. 3 overnachtingen in ons vakantiehuis of Trendy Bed&Breakfast, diner bij aankomst, 3x ontbijt en 2x lunch bij de wijnhuizen. Vlucht, vervoer en drankjes zijn exclusief!! Minimaal 10 personen. Er zijn bijzondere Adega's in de omgeving een must om te bezoeken voor de wijnliefhebber. Een kijkje in de wijnkelders met aansluitend een proeverij en een heerlijke warme lunch. Informeer gerust!

OLIJVENPLUK

We plukken op verschillende olijfgaarden waarvan ongeveer 50 bomen op ons eigen landgoed die in oktober/ november rijp zijn en geplukt moeten worden. Er wordt olie van geperst en we gebruiken een gedeelte voor versnapering. Heb je zin om te helpen bij de pluk informeer of we nog plaats voor je hebben!