Prijzen voor SAFARILODGE SERPA, EVORA, PEGO, LISBOA & Monsaraz en andere extra's!


 

DE PRIJZEN VOOR 2022/2023 GLAMPING TOT 4 PERSONEN + Campingbedje ( peuter tot 3 jaar)

Onze gastvrije, gezellige kindvriendelijke Glamping met vijf luxe safarilodgetenten en twee leuke kindertentjes is geopend vanaf Juli t/m September. We ontvangen je graag als onze gast in één van onze sfeervolle Lodges vanaf 15.30 uur en afscheid nemen graag uiterlijk 10.30 uur. Onze wisseldagen zijn op maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag!

*ZOMER- Juli, Augustus en September: Een 4 persoons safarilodgetent, weekprijs 800 euro / per nacht 120 euro, minimaal verblijf van een week!
De Watermeloen of Schapentent, beide tentjes zijn geschikt voor 1 of 2 kinderen en zijn te huur voor 100 euro per week.

INBEGREPEN
Volledige privacy met privezwembad, badhuis met waskom, toilet, inloopdouche, fohn en er hangen twee vrolijk gekleurde badjassen!
Buitenkeuken met bbq, .
Handdoeken (alleen voor gebruik in het badhuis), beddengoed, plaatsen van campingbedje (tot 3 jaar), kinderstoel en eindschoonmaak.
Gas en Elektra.

EXTRA’S
Ontbijt en Dinerservice; een lekker ontbijt op je terras voor 7,50 euro p.p. Gezellig aanschuiven voor het diner bij ons onder de veranda 22,50 euro p.p.excl. drankjes.
Kindermenu tot 10 jaar excl. limonade 12,50 euro p. p..

Wij verhuren fietsen (mountainbikes) vanaf 18 euro per dag, een kano met zwemvesten en peddels hebben we ook beschikbaar, kanohuur 85 euro.
Voor gebruik van één van de wasmachines vragen we 7,50 euro per was. Badlaken te huur voor 6 euro p.p. per week.
Het spijt ons maar huisdieren zijn niet toegestaan.

BOEKINGSVOORWAARDEN
Na ontvangst van je reservering sturen we per email de bevestiging met onze betalingsgegevens.
De reservering is definitief wanneer wij de aanbetaling van 50% hebben ontvangen. De totale huursom ontvangen we uiterlijk 2 weken voor aankomst.
Je dient zelf zorg te dragen voor een annuleringsverzekering.


Tot slot; Wij hebben al het mogelijke gedaan om op veiligheid te letten, ondanks dit kunnen we nooit voor ongelukken aansprakelijk worden gesteld. Het verblijf op ons landgoed Quinta Dos Doze Sobreiros is dan ook geheel op eigen risico.